Despre mine

Hei și bine te-am găsit! Mă numesc Florin Moldovan și tu mă vei considera fotograf de nuntă. Însă, eu mă consider un simplu om care fotografiază din pasiune. Cu fotografia de studio și de eveniment am făcut cunoștință în 2011 și de atunci am rămas cei mai buni prieteni. Meritul unei fotografii sau a fotografiilor nu este 100% al fotografului, ci mai degrabă al vostru.

Emoția, felul vostru de a vă manifesta, buna dispoziție va determina fotografia pe care o voi surprinde. Fotografia de nuntă este una foarte dinamică și plină de surprize, emoții și trăiri pe care abia aștept să le descopăr alături de voi. Experiențele și oamenii pe care i-am întâlnit de-a lungul anilor m-au făcut să fiu într-o continuă căutare de povești și de conexiuni. Pentru mine fotografia este mai mult decât o pasiune și caut în fiecare fotografie un mesaj. Mai mult par, decât sunt – în esență sunt ca voi, doar că uneori prea visător. Mă fac fericit lucrurile mărunte – energia, curajul și entuziasmul îmi sunt generate de-al meu Matei și a mea Bi.

Fiecare eveniment îl tratez cu mari emoții și entuziasm și din momentul în care ne-am întâlnit și am pornit aparatul de fotografiat povestea începe. Povestea voastră este unică, plină de emoții, și tot focusul meu este în jurul vostru. Având în vedere că pe tot parcusul evenimentul o să fiu alături de voi, voi încerca pe cât posibil să nu mă fac simțit și să fiu acolo cât să fotografiez fiecare moment, emoție.

FM_profil